BETALINGSGEGEVENS

Door te betalen heb ik de voorwaarden van Airngo geaccepteerd.

 

U kunt met in de EU uitgegeven creditcards betalen die zijn aangesloten bij Verified by Visa of MasterCard SecureCode.

 

Verified by Visa of MasterCard SecureCode betekent dat u zich voor online betalingen met creditcard moet identificeren met een wachtwoord dat u van uw bank heeft ontvangen. Airngo kan hierover geen vragen beantwoorden. Als u vragen heeft, dient u hiervoor contact op te nemen met uw bank.

 

Hier wordt het te betalen bedrag aangegeven, evenals het laatste tijdstip waarop de betaling dient te worden uitgevoerd om uw boeking te kunnen garanderen. Als er voor een boeking een directe betaling vereist is, betekent dit dat de producten pas dan worden geboekt zodra we van de bank een bevestiging van de transactie hebben ontvangen. Als een product op dit tijdstip niet meer kan worden geboekt, voert Airngo automatisch een terugbetaling aan u uit. De manier waarop de diverse banken omgaan met gereserveerde bedragen kan per bank verschillen en kan er in bepaalde gevallen toe leiden dat het bedrag pas na na vijf bankwerkdagen op uw rekening wordt bijgeschreven.

 

In verband met de betaling van uw reis krijgt u per e-mail een bevestiging toegestuurd op het e-mailadres dat u bij uw persoonlijke gegevens heeft opgegeven. U kunt de bevestiging ook meteen afdrukken op airngo.nl.

 

Heeft u vragen over de betaling of andere vragen over uw boeking? Neem via info@airngo.nl of telefonisch op +3185 8885 092 contact met ons op.